Alle kinderen bewegen
Welkom bij "Alle kinderen bewegen". Rina begint met re-integreren tijdens de revalidatie van haar enkelbreuk. Wil je informatie of een proefles boeken? Neem dan contact op met Rina via peutergymmetRina@allekinderenbewegen.nl

Door op onderstaande link te klikken, kom je in de agenda en kun je, nadat je een inlog hebt aangemaakt een les boeken. Het is belangrijk dat je je voor elke les dat je komt je aanmeldt. Kom je als ouder met meer kinderen? Vul dan de namen van je kind in, in het vakje naam kind(eren).

In de agenda staat aangeven per les hoeveel plekjes er zijn en hoeveel plekjes er voor de desbetreffende les al bezet zijn. Is een les vol, dan kan je je op de wachtlijst zetten, je krijgt dan een seintje mocht er een plekje vrijkomen.

Bij het invullen van de gegevens is het belangrijk om ook je e-mailadres in te vullen, mocht er last-minute iets veranderen, dan kan ik je bereiken.

Aanmelden voor een les kan tot 15 minuten voor aanvang. Zijn er geen aanmeldingen voor een les, dan gaat deze één uur voor start van het rooster af.

Heb je vragen? Lukt het niet met aanmelden? Stuur mij een mailtje (info@allekinderenbewegen.nl) of een appje (06-40398490).

https://www.supersaas.nl/schedule/Alle_kinderen_bewegen/Peutergym