Alle kinderen bewegen
Welkom bij "Alle kinderen bewegen". Rina begint met re-integreren tijdens de revalidatie van haar enkelbreuk. Wil je informatie of een proefles boeken? Neem dan contact op met Rina via peutergymmetRina@allekinderenbewegen.nl

Praktische informatie

Kleding

Voor de kinderen is het fijn om kleding aan te hebben waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Tijdens het gymmen kan je kind het warm krijgen. Het is handig om kleding in laagjes aan te trekken, zodat je een laagje uit kan doen als je het warm krijgt. In de winter kan het koud zijn in de zaal. Hou daar voor je kind, maar ook voor jezelf rekening mee.
De kinderen hebben tijdens het gymmen gymschoentjes aan. Ze mogen ook mee doen op blote voeten. Ouders mogen op hun sokken in de zaal.


Parkeren

P:aulusschool
Rondom de Paulusschool is het deels (Hilvertsweg en Bosdrift) betaald parkeren. Andere stukken is wel vrij parkeren (Leliestraat en Irisstraat).


Lucent College:
Helaas mogen we niet achter de school parkeren. Aan de straat is meestal wel (een betaalde) plek. Wil je vrij parkeren, dan kan je het beste de auto bij de Jumbo zetten.