Alle kinderen bewegen
Welkom bij alle kinderen bewegen! Er kan gegymd worden op maandag- en vrijdagochtend. Wil je hier aan mee doen? Stuur dan een mail aan: peutergymmetRina@allekinderenbewegen.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden als de andere lessen weer hervat kunnen worden? Stuur dan ook een mail.

Peutergym met Rina

Lijkt het jouw peuter leuk om lekker te gymmen? Dit kan bij peutergym met Rina! De gym is voor kinderen van 2 tot 4 jaar, is jouw kind jonger en kan het stabiel lopen, dan zijn jullie ook van harte welkom. Tijdens een proefles kunnen we dan ervaren of jouw zoon/dochter mee kan doen.

We dansen, klimmen en klauteren en doen nog een leuk spel.  De ouders doen gezellig mee. Uiteraard mag je kind ook met een opa/oma, oom/tante, oppas of een andere vertrouwde volwassenen komen.
Op dit moment zijn er zes lessen in de week van drie kwartier. Voor de lessen van maandag en vrijdag maken we gebruik van de speelzaal van "De Paulusschool", op dinsdag in de speelzaal van de Avonturijn en op zaterdag de gymzaal van "College de OpMaat".